Elektronske cijene

ZBD Riješenja

ZBD razumije poslovna pitanja i izazove s kojima se suočavaju trgovci. Blisko surađuju sa nekoliko vodećih maloprodajnih tvrtki s ciljem isporuke rješenja koje daju značajne rezultate, te nude najbolji omjer cijene i povrat uloženog novca. Kao poslovno orijentiranoj tvrtki, povratne informacije partnera su im od vitalne važnosti i pomažu im kod oblikovanja njihovih proizvoda.
Rješenja su napravljena tako da mogu funkcionirati paralelno s postojećim tehnologijama, te osiguravati jednostavnu i troškovno učinkovitu integraciju s postojećim maloprodajnim sustavima.
Elektronsko označavanje cijena donosi dinamične informacije cijena i produkata na police i nadilazi izazove u maloprodaji, kao što su usklađivanje cijena, automatska promjena cijena, uklanjanje papirnatih labela i s tim povezane troškove i resurse.

ZBD epaper rješenja se sastoje od tri komponente:

Epop
epop(electronic point of purchase), je malen LCD ekran, visoke razlučivosti koji se montira bežično na rub police. U potpunosti je u mogućnosti grafički prikazati bogat sadržaj uključujući bilo koju kombinaciju teksta, slika, barkodova i logotipa.

Bounce
epop je kontroliran bežično pomoću Bounce Communicator(komunkatora), malog komunikacijskog uređaja lociranog u uredu, koji se integrira u postojeća maloprodajna IT rješenja u stvarnom vremenu.

Komunikacije
Bounce djeluje preko RF (Radio Frequency) bežične tehnologije kako bi se osigurao odličan domet i pouzdanost, a jedan uređaj je dovoljan za upravljanje cijelim dućanom.
Epaper za maloprodaju

Situacija u maloprodaji se mijenja. Uz sve veću poslovnu konkurenciju, firme traže rješenja uz pomoć kojih se mogu razlikovati od drugih, sudjelovati s kupcima u poboljšanju marže i povećanju prodaje. Ponašanje potrošača se također mijenja. Postaju više svjesni cijena i zahtijevaju detaljnije informacije o proizvodu. Istraživanje je pokazalo da se 70% kupovnih odluka donese kod police s proizvodima, te zato nema boljeg razloga za primjenu ZBD epaper rješenja koje je već instalirano u više od 100 trgovina diljem svijeta.

ZBD grafičko-elektronska rješenja za označavanje objedinjuju LCD ekrane(epaper za maloprodaju) visoke razlučivosti i vrlo male potrošnje s komunikacijskom tehnologijom „light touch“ uz pomoć koje se može bežično ažurirati individualne ekrane, maloprodajne dućane s desetak tisuća ekrana ili cijelu maloprodajnu mrežu, pritiskom na gumb.

ZBD elektroničko označavanje cijena omogućuje trgovcima dinamično upravljanje cijenama, i informacijama o proizvodu na mjestu kupnje. Nudi se cjelokupno rješenje za maloprodaju koje je jednostavno implementirati, a troškovno je isplativo.

epop: electronic point of purchase

Dio ZBD epaper rješenja je epop, ili elektronsko mjesto kupnje, LCD ekran koji se pričvrsti na rub prodajne police. ZBD trenutno nudi pet epop ekrana različitih veličina, u rasponu od epop najmanjeg 50 (70mm x 32mm) pa do najvećeg epop 500 (160mm x 127mm), pogodnih za velike dućane, velike ulaznice, dućane mješovitom robom, voćarne i promocije.
Epops zamjenjuje papirnate oznake/cijene, koje su podložne greškama te zahtijevaju više radnog angažmana da bi se zamijenile ili ažurirale.

epop 50 – najmanji ekran dimanzija 70mm x 32mm
epop 55 – sestrinski ekran epopu 50 dimenzija 88mm x 42mm
epop 300 – srednje veliki ekran dimanzija 112mm x 57mm
epop 500 – drugi srednje veliki ekran dimenzija 103mm x 82mm
epop 900 – najveći ekran dimanzija 160mm x 127mm

Kontakt


Selmet d.o.o.

Kranjčevićeva5 /I   ; 10 000  Zagreb

TEL 385 (0)1 3688 750385 (0)1 3688 750
FAX 385 (0)1 3688 758
MAIL  info@selmet.com

Žiro račun: 2360000-1101244093
OIB: 25531283613
MB: 00673161

Partneri