Omnii XT 15

Novi Omnii XT15  je vrlo prilagodljiv, robusan terminal koji se može prilagoditi novim tehnologijama ili mu se može čak tokom rada promjeniti namjena.Budući da je modularan, može mu se kako Lego kocke, promjeniti,ili dodati bilo koji modul. Dizajniran specijalno za vrlo teške uvjete u tržištima logistike i nabave, Omnii XT 15 je razvijen na temelju vodećeg desetgodišnjeg Psion-ovog iskustva u radu sa SCL te na temelju velikog broja povratnih informacija od  korisnika i kupaca.
Omnii XT 15 može uštedjeti i do 30% hardverskih troškova tijekom svog radnog vijeka zbog mogućnosti rekonfiguriranja u skladu s promjenjivim potrebama, što znači smanjenje troškova koje bi se pojavili u slučaju mijenjanja cijelog uređaja.

Omnii XT 15 donosi mogućnost prilagodbe u industriji. Jedan uređaj ima mogućnost fleksibilne konfiguracije za razne aplikacije, uvjete i korisnike. Napravljen prema otvorenim standardima i zajedničkoj platformi,  Omnii XT se može modificirati  u dogovoru i prema zahtjevima partnera i kupaca.
Sa Omnii XT 15 terminalom dobivate modularno, fleksibilno  rješenje . Zajedno s desecima opcija i modula za proširivanje, Omnii podržava preko deset tisuća konfiguracija.
Sa Omnii terminalom  ne morate praviti kompromise: možete kupiti što trebate danas sa ugrađenom fleksibilnošću za sutrašnje zahtjeve.

OmniiXT 15 Vam omogućava automatiziranje glavnih  procesa, unaprijeđenje efikasnosti i pristupanje pravoj informaciji. S ugrađenim OMAP3 procesorom  (Texas Instruments), koji je napravljen sa super-skalabilnom arhitekturom koja obavlja poslove dva put brže od konkurentskih rješenja, Omnii radi dulje jer manje troši bateriju.
Napravljen da izdrži i u najtežim uvjetima, zahvaljujući IP 67  standardu  otporan  je na vodu i prašinu, a zbog svoje robusne konstrukcije može izdržati pad i sa 2m na betonsku podlogu.

Sa najmoćnijom baterijom u svojoj klasi ( 5000mAh) te uporabom Psion Gradin & Management Tool za nadzor kapaciteta baterije, Omnii terminala omogućuje  vrlo precizno praćenje stanja baterije i olakšava upravljanje terminalom. Sa 20 sati autonomije u intenzivnom radu se ne može pohvaliti niti jedan dugi terminal!
Širok izbor tipkovnica koje se mogu mijenjati i na terenu, omogućena je prilagodba terminala potrebama korisnika.
Temeljen na Microsoftovoj Silverlight tehnologiji, PsionUV omogućuje integraciju vrlo podesivog i lakog za uporabu sućelja bez kodiranja. Pomoću toga je administratorima olakšano određivanje specifičnog sadržaja koji će biti dostupan korisniku.

Kontakt


Selmet d.o.o.

Kranjčevićeva5 /I   ; 10 000  Zagreb

TEL 385 (0)1 3688 750385 (0)1 3688 750
FAX 385 (0)1 3688 758
MAIL  info@selmet.com

Žiro račun: 2360000-1101244093
OIB: 25531283613
MB: 00673161

Partneri